Uw woning verhuren

Uw woning verhuren aan expats kan een hele zorg zijn. Begeleiding van een partij die u hierbij adviseert, uw vragen beantwoordt en het gehele traject voor u uit handen kan nemen is dan een hele geruststelling.

Specialist in woonruimte voor expats

De Expatdesk Nijmegen is gespecialiseerd in het verhuren van woonruimte aan expats, internationale bedrijven en hun medewerkers. Met een jarenlange kennis en ervaring in de dienstverlening aan deze expats zijn wij voor veel bedrijven hét aanspreekpunt geworden als het gaat om begeleiding bij het vinden van de juiste huisvesting voor deze doelgroep in de regio Nijmegen.

Dienstverlening op maat

Of u nu uw eigen woning wilt verhuren vanwege buitenlandverblijf; als belegging of om welke reden ook, wij kunnen de passende huurder voor uw woning vinden. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw vastgoed? Dan is onze beheerservice mogelijk een optie voor u!

Meer informatie

Wilt u uw woning verhuren aan expats en wilt u weten wat de Expatdesk Nijmegen voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij vertellen u graag hoe wij werken, welke mogelijkheden wij voor u zien en wat u van ons mag verwachten.

Contactformulier

Get in touch